3 ευκολες λυσεις για να ανεβασεις τη διαθεση σου!

λυσεις διαθεση

Αν κάποιος πει πώς δεν νιώθει άγχος μέσα στην ημέρα, ή τουλάχιστον κάποιες ημέρες την εβδομάδα, πιστεύουμε ότι είτε λέει μεγάλα ψέματα είτε απλά δυσκολεύεται να παραδεχθεί μια κατάσταση.

Για όλους τους υπόλοιπους τώρα που έχουμε πια σκάσει από το άγχος, το ξέρουμε, το γνωρίζουμε, το βιώνουμε καθημερινά και απλά ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπους να το αποβάλλουμε ίσως έχουμε κάποιες λύσεις.

Μερικά απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσει το σώμα σου, να σταματήσει να βουίζει το κεφάλι σου και να νιώσεις -έστω για λίγο- άνθρωπος πάλι.

Η γυμναστική

Μπορεί στην αρχή να βαριέσαι, να κουράζεσαι ή ακόμα και να απελπίζεσα, δείξε όμως λίγη υπομονή. Η άσκηση σε βοηθάει να χαλαρώσει το σώμα σου, να αυξηθούν οι ενδορφίνες και να σταματήσει το μυαλό να σκέφτεται τη δουλειά.

Οι διακοπές

Κι όταν λέμε διακοπές, πρώτον δεν εννοούμε μονοήμερο μέχρι τη Σαλαμίνα και δεύτερον δεν εννοούμε να τσεκάρεις όλη μέρα τα email της δουλειάς. Αντίθετα έχουμε στο μυαλό ένα τριήμερο (τουλάχιστον), ιδανικά με γυναικεία συντροφιά, όπου το μόνο που θα κάνεις είναι να χαίρεσαι τη θάλασσα, τον ήλιο και τα βράδια μαζί της.

Το χόμπι

Επειδή ακόμα κι αν αγαπάς τη δουλειά σου είναι σίγουρο πώς σε στρεσάρει, καλό είναι να βρεις ένα χόμπι που θα το αγαπάς κι αυτό. Έτσι ώστε να ξεκολλάει το κεφάλι σου από τις σκοτούρες του γραφείου και να περιμένεις πώς και πώς να το ξεκινήσεις καθημερινά όταν πας σπίτι.

Θα σου προτείναμε το διάβασμα αλλά υπάρχουν πολλά εκεί έξω για να διαλέξεις. Και σίγουρα κάποιο από αυτά σου ταιριάζει απόλυτα.

Πηγή: askmen